MIME-Version: 1.0 Content-Location: file:///C:/DC0E0235/file5589.htm Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Content-Type: text/html; charset="us-ascii" Tähän on tultu-yhdistys

Tähän on tultu-yhdistys     = ;            &n= bsp;            = ;            &n= bsp;            = ;            &n= bsp;      Pöytäkirja 30.9.2005

 =

Läsnä: = Ola, Jorma, Raili, Risto, Make ja Ritva, Heikki, Harri sekä Pasi kommunikaattorin kautta

 =

Käsitellyt a= siat:

 <= /span>

1.  Kulmakoulusta kuultua

Risto kertoi löytämänsä historian netistä. Siinä käsiteltiin koulumme mainetta. Historia liitetään yhdistykse= mme nettisivuille. Keskustelimme koulumme huonosta maineesta. Harri kertoi myös päinvastaisesta kertomuksesta, jossa kehuttiin koulumme erinomaista soveltuvuutta suomalaisen laulutaidon opetuksen tyyssijana. Pro= fessori Petteri Salomaa pitää laulun opetuksen siirtymistä Kulmakoul= un tiloihin käänteentekevänä laulun opetukselle Suomessa. Hän kertoi tästä keskiviikkona pitäessään esitelmää rotareille Suomen Kansallisoopperassa ennen näytäntöä (Manon Lescout). Itse uskon, että koulum= me huono maine on peruja sodan jälkeiseltä ajalta, jolloin sodassa paatuneet koulupojat palasivat koulunpenkeille. Meidän kouluaikana sai= mme varmaan kokea senaikaista urbaania legendaa. Huono maine oli edelleen olema= ssa vaikka sen syyt olivat jo poistuneet. Olen nimittäin tavannut useitakin Svenska Lyceumin eli Revan oppilaita, jotka vannovat, että heidän koulunsa oli ehdottomasti Helsingin huonoin. För fredens skull var jag tvungen att acceptera deras synnerligen tungt vä= gande argument.

 

2. Ruoka ja juoma=

Söimme maitt= avan aterian ja palan painikkeeksi nautimme olutta ja viiniä. Kaikki taisiv= at syödä eri annokset ja juoda suosikkijuomiaan. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa ja pöydillä valkoiset liina= t.

 =

3. Nettisivut

Heikki on ansiokk= aasti ylläpitänyt nettisivujamme, jotka löytyvät osoitteesta Kulmakoulu kouluttaa. Jokaisen panos on sivujen laadun kannalta oleellinen.

 =

4. Muut asiat

Keskustelimme tul= evasta toiminnasta. Yhtenä vaihtoehtona mainittiin Tallinnan risteily. Todett= iin, että Helsingin keskustassa tapahtuviin kokouksiin näyttäisi tulevan kaikkein parhaiten osanottajia. Keskustelimme joukkomme mahdollises= ta parhaimman osaamisen hyödyntämisestä. Osa on hyvää vauhtia siirtymässä eläkkeelle tai osa-aikaiselle. Meiss&aum= l; on virtaa ja tietoa, jota voitaisiin hyödyntää jollain taval= la. Säätiötä pidettiin sopivana muotona ja apurahojen jakoa tärkeänä. Yhtälöstä tosin puuttuu vielä = yksi pieni asia eli mistä sitä rahaa saadaan. Jos sinulla on varma tie= to tästä, kerro se muillekin. Eläkkeelle tulee siirtyä myös hyvin valmistautuneena, hankkimalla paljon hyviä harrastuksi= a jo ennen eläkeikää. Harrikin on tätä varten hankkinut golfin green cardin, jota sitten hyödynnetään tulevaisuudess= a.

 =

5. Seuraava kokou= s

Koska puheenjohta= jamme Pasi oli paikalla ainoastaan pienen hetken kommunikaattorin välityksellä ja koska emme päässeet yksimielisyyteen seuraavan kokouksen ajasta ja paikasta, päätimme jättää asian puheenjohtajamme tehtäväksi. Hän puhui jotain pikkujoulusta.

 =

Pöytäki= rjan vakuudeksi: Harri Nieminen

 =

Tähän o= n tultu!

 =

 =